Blog

16 september zijn we weer op het kiind festival!!

Dit jaar staan we weer op het kiind festival met een extra grote kraam! We nemen in ieder geval mee: nieuwe collectie ducksday regenpakken! Cosilana kleding little green radicals kleding een groot assortiment Klean kanteen ( flessen, lunchtrommels en meer..) stockmar krijtjes, verf, bijenwas etc.. en natuurlijk maken we er weer een echt feestje van met speciale festival kortingen 😉 ! en wat lekkers voor onder het neuzen tussen de spulletjes zien we jullie .

Herfstevenement Haarlemse kweektuin

In de kweektuinkas kunnen kinderen zelf pizza’s maken en kleuren of spelen in de zandbak. Verder is er een biologisch marktje met bloembollen, babykleding en eco spulletjes van in de maneschijn Hongaarse jams en groenten van de nieuwe akker. Wij zijn te vinden in de zelfoogstkas van de nieuwe akker!! Deze vind je achterin de kas van het herfstevenement. Kleverlaan 9, 2023JC Haarlem

17 September is het kind festival in Amersfoort! In de maneschijn is er natuurlijk ook bij!

https://www.facebook.com/events/579164622243085/ Bewust mét lol! Zin in huttenbouwen, picknicken, fijne bandjes luisteren, struinen over een groene markt, verdieping in het ouderschap, en biologische hapjes? Met het leukste kindertheater van Nederland, want wij programmeren artiesten die voor jong en oud een verademing zijn. Op het picknickveld geniet je van heerlijke biologische catering en luister je naar relaxte akoestische bandjes. Er is professionele kinderopvang door de warme mensen van Kindercentrum Panta Rhei wanneer je wilt aansluiten bij .
De waardering van www.degroenebabywinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 31 reviews.
X