Hoe de droom begon….

De droom van ‘In de maneschijn’ begon bij Myrthe al toen ze een klein meisje was. Een winkeltje met prachtige kleding en mooie spulletjes.Deels ook zelf gemaakt zo zag ze het toen al voor zich. Haar gedreven en idealistische ideeen over een betere ‘groenere’ wereld raakte in de loop der jaren op een natuurlijk wijze verweven met deze droom. Via de Rietveld academie ( kunstacademie), patisserie opleiding. Daarna een aantal jaren werkend als Patissier/Chocolatier bij een kleine natuurlijke chocolaterie Van Velze’s kwam ze als vanzelfsprekend terecht bij

de Fruittuin van West

Daar geinspireerd door de creatieve energie van de eigenaren. Werd het tijd om het idee van een eigen winkeltje leven in te blazen.

En zo werd ‘In de maneschijn’ geboren.

Bij ‘In de maneschijn’ de groene babywinkel kun je o.a. terecht voor biologische baby & kinderkleding van natuurlijke materialen zoals wol, katoen en zijde, handgemaakt houten speelgoed door clienten van de ‘borgstichting’ en  eco regenpakken van het belgische merk Ducksday (om lekker in de modder te spelen). De producten zijn eerlijk gemaakt en zo veel mogelijk uit de regio . De artikelen van ‘ in de maneschijn’  zijn nu ook te koop op de Fruittuin van West dit is een biologische zelf fruit pluk tuin met winkel en Tuincafe.

( Tom schreursweg 48 Amsterdam West) .

 

img_3146

De waardering van www.degroenebabywinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 7 reviews.

X