Overname In de Maneschijn

Lieve mensen,

In dit berichtje stel ik aan jullie voor aan het nieuwe gezicht van In de Maneschijn/www.degroenebabywinkel.nl en neem ik afscheid van jullie als eigenaar van de webshop.
Ik ben zwanger van ons derde kindje, en omdat mijn zwangerschap onder medisch toezicht verloopt is mij geadviseerd het rustiger aan te doen heb ik besloten mijn webwinkel over te dragen aan Sanne Houtenbos-Reijnders. Sanne is een heel fijn en warm persoon, met veel liefde voor de goeie producten die In de maneschijn verkoopt.

Ik heb genoten van het fijne contact dat ik met jullie had en de lieve berichtjes die ik kreeg als jullie je pakje hadden ontvangen en af en toe ook zelfs met mooie foto’s van jullie kindjes. Het was een genoegen de spulletjes voor jullie in te mogen pakken en al jullie vragen te mogen beantwoorden.

Voor degene die ik heb mogen ontmoeten bij mijn kleine fysieke winkeltje op de Fruittuin van West, deze zal blijven bestaan maar gaat verder onder een andere naam: de Wolkenloper.
Natuurlijk hoop ik jullie daar te mogen blijven ontmoeten.

Ik heb volledig vertrouwen dat Sanne de webwinkel op een goeie manier zal voortzetten en dat ze wat ik tot in de knop tot stand bracht verder tot bloei laten komen.

Als jullie net als ik haar proces willen blijven volgen, schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief! Hierin zal ze schrijven wat er verandert, maar ook zal ze jullie via die weg op de hoogte houden van aanbiedingen en af en toe de mogelijkheid geven om mee te bestellen met een pre-order zoals jullie dat ook bij mij deden.

hieronder vertelt Sanne iets over zichzelf:

Sanne:
“Ik ben een dromer.
Het idee om een eigen webwinkel in biologische baby & kinderkleding van natuurlijke, duurzame en pure materialen op te zetten was een van mijn dromen. En alsof het zo moest zijn kwam Myrthe op mijn pad! 🙂
Ik wil haar ontzettend bedanken voor haar vertrouwen in mij en zal er met alle liefde alles aan doen om ‘zoals ze zelf zo mooi zegt’ In de Maneschijn verder tot bloei te laten komen.
Naast In de Maneschijn werk ik als fotografe en woon ik samen met mijn lieve man Dave en onze 2 prachtige kinderen Yuna (3) en Levi (8 maanden) in Bergen (NH). 
Met heel veel zorg zoek ik verantwoorde kleding en spulletjes uit voor mijn eigen kinderen en het lijkt me geweldig om dat voor jullie ook te mogen doen.”

Warme groet,

Sanne Houtenbos-Reijnders

en

Myrthe Warnaar-Coppes

Pssst…. Van 15 tot 22 november 20% korting op het hele assortiment!! (alleen niet geldig op sale artikelen)
 Jeeej!! 🙂
kortingscode: Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *